Paintings

Paintings

"Krachtige kleuren en magische figuren, dat is wat Elkes werk kenmerkt...Op haar grote olieverfschilderijen staat de mens centraal in elke mogelijke vorm.De spannende houdingen die ze hen laat aannemen, veranderen de bezoekers van haar exposities terstond in voyeurs."

Linda Chengadu (Salome)

"De schilderijen van Elke zijn keer op keer verrassend exposief. Door de prachtige kleurenkombinaties en de gemengde technieken zie je in eerste instantie een surrealistisch beeld. Maar zodra jij je hebt verloren in de schilderingen, zie je de realiteit verweven in een esoterische wereld. Krachtige figuren in een kleurijke, mythologische omgeving"

Marieke Veldema (Journalist)

"Que de secrets et mystères chacés dans ces regards tourmentrés ou languissants.

Violence et passion...dévorantes."

Sylvan Ephimenco (auteur, publicist)

"Elke Bücheler maakt gebruik van uiteenlopende elementen uit de beeldende kunst vanaf het eind van de 19e eeuw. Het gaat hierbij vooral om stijlen en stromingen (zoals symbolisme, surrealisme en de jaren '80) en om thematiek (zoals erotiek, religie en low culture). Zij geeft hiermee vorm aan een een geheel eigen, fantasievolle en kleurrijke nieuwe wereld. Een mooie voorbeeld van Appropriation.

Loeky Rebel (kunsthistoricus)

Title - kurze Beschreibung
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-